Кондитер
ЗАВДАННЯ ТА ОБОВ'ЯЗКИ
- Виготовляти оригінальні оздоблювальні напівфабрикати, вироби та прикраси з визначенням видів кондитерської сировини.
- Виконувати технологічні операції при приготуванні різних видів морозива та деяких видів шоколадних цукерок.
- Виготовляти високохудожні оригінальні тістечка з різних видів тіста.
- Розробляти рецептури та технології виготовлення фірмових тістечок.
- Виготовляти оригінальні високохудожні торти, торти на замовлення, фірмові вироби, національні вироби.
- Виготовляти вироби з використанням сучасних видів сировини.
- Розробляти рецептури та технології виготовлення тортів.
- Виготовляти вироби з нетрадиційної сировини.
- Розробляти рецептури виробів з нетрадиційної сировини.
- Виготовляти вироби артмайстер-класу з підбором елементів оздоблення та прикрас з різних оздоблювальних матеріалів.
ЗНАТИМЕ:
- Асортимент, рецептури, технологію виготовлення високохудожніх, оригінальних, фігурних, національних тортів, тортів на замовлення, тістечок, наборів цукерок.
- Правила та прийоми розроблення рецептур виробів.
- Способи та прийоми художнього оздоблення виробів.
- Правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, їх призначення та використання.
- Порядок ведення обліку та складання товарних звітів.