A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний навчальний заклад
"Шосткинський центр професійно-технічної освіти"

Стажування за програмою «Приготування кулінарних страв за технологіями Су-від, молекулярної кухні з елементами Фудпейрінгу»

Дата: 26.01.2024 16:25
Кількість переглядів: 58

Фото без описуЗ 18 по 26 січня 2024 року майстер виробничого навчання ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» Анастасія ГЕМБАТА пройшла стажування за програмою «Приготування кулінарних страв за технологіями Су-від, молекулярної кухні з елементами Фудпейрінгу» з професії «Кухар».

Стажування відбувалось у   рамках реалізації проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», за сприяння проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка України» та фінансової підтримки Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку».

 Дякуємо ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» за організацію та проведення практичної частини програми стажування.

Вітаємо Анастасію Юріївну з високим результатом виконання практичних робіт! Бажаємо творчості, креативу в подальшій роботі!

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень