Стажування за програмою «Приготування кулінарних страв за технологіями Су-від, молекулярної кухні з елементами Фудпейрінгу»
З 18 по 26 січня 2024 року майстер виробничого навчання ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» Анастасія ГЕМБАТА пройшла стажування за програмою «Приготування кулінарних страв за технологіями Су-від, молекулярної кухні з елементами Фудпейрінгу» з професії «Кухар».
Стажування відбувалось у рамках реалізації проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», за сприяння проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Економічна підтримка України» та фінансової підтримки Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку».
Дякуємо ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» за організацію та проведення практичної частини програми стажування.
Вітаємо Анастасію Юріївну з високим результатом виконання практичних робіт! Бажаємо творчості, креативу в подальшій роботі!