Участь в обласному воркшопі
Дата: 10.11.2023 18:56
Кількість переглядів: 88
10 листопада 2023 року ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» взяв участь в обласному воркшопі «Приготування сучасних кулінарних страв української кухні за молекулярною технологією» для викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання за професією «Кухар».
У практичному блоці Анастасія Гембата, майстер виробничого навчання, разом з майстром виробничого навчання ДНЗ «Охтирський центр ПТО» приготувала курячий мус з овочами та хлібною «землею». Ця страва справила враження, і виглядає вона дуже ефектно та оригінально.
Дякуємо організаторам за можливість стати учасниками такого заходу, за інформативне, корисне та «смачне» проведення часу.